vr 11 okt 2019

Een avond met Henk & Melle

Henk & Melle + Smutfish + Grey Pants

Deuren open: 21:00
Start: 21:30
Einde: 00:00
Leden: €6
Regulier: €8

Over Een avond met Henk & Melle

Henk & Melle hebben afzonderlijk van elkaar al een bijzondere bijdrage geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Henk Koorn bracht met Hallo Venray een aantal legendarische rockalbums uit. Melle de Boer heeft met Smutfishs debuut Lawnmower Mind één van de beste Nederlandse rootsalbums op zijn naam staan. Samen, onder de simpele en doeltreffende noemer Henk & Melle, maken ze wonderschone en aaibare americana.

Het debuut ‘Roodnoot’, ontstaan in een ijskoude boerderij met dezelfde naam, dateert alweer uit 2012. De pers was het unaniem eens: deze samenwerking smaakt naar meer. Door middel van crowdfunding hebben de heren hun nieuwe album weten te verwezenlijken en het zouden Henk & Melle niet zijn als ze geen opmerkelijke locatie hadden gevonden voor het schrijfproces. De keuze is gevallen op een wegrestaurant: een plek waar je niet lang wilt zijn, zodat songs worden geschreven zonder er te lang bij stil te staan. Naar eigen zeggen is het dan ook een puurder plaatje geworden: “Alleen de gitaar, zang en het traporgeltje.”

Over het evenement

Tickets

Leden: €6

Regulier: €8

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 21:30

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!