vr 08 dec 2023

The Tambles

Rock ’n roll op z'n best + Support: Heath

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over The Tambles

Na een succesvolle tour in Spanje en uitverkochte zalen als voorprogramma van Supergrass ging de wereld op slot. The Tambles trokken zich terug in de oude garage waar ze al tien jaar repeteren. Met z’n vieren schreven ze hun meest veelzijdige plaat ooit, die werd opgenomen en gemixt door zanger en gitarist Ruben Drenth. Moeilijke tweede? Niet als je zo barst van de ideeën en het plezier als deze vier.

Scraping By heeft alles wat je in de late jaren ’60 hoorde, maar de liedjes zijn fris en de riffs heb je zeker nog niet eerder gehoord. En over divers gesproken: de plaat schiet heen en weer van country met een knipoog naar keiharde, slepende psychedelische garage met natuurlijk als uitgangspunt: rock ’n roll. Je kunt de aard nou eenmaal niet uit het beestje halen en in het geval van The Tambles moet je dat ook niet willen. De plaat blinkt uit in z’n dansbare – nu al – klassiekers.

Support: Heath

Er woedt een psychedelische storm over de hofstad, en de naam is Heath. Over de heide en achter de duinen. Grenzeloos en ongetemd. Met het debuutalbum ‘Isaak’s Marble’ op zak, is Heath klaar om niet alleen Nederland, maar ook de rest van de wereld mee te nemen op een muzikaal avontuur. Want net als de muziek kent de ambitie van het vijftal geen grenzen. ‘Isaak’s Marble’ markeert het begin van een lang verhaal. Het opent de deuren naar de wereld van Heath, waar álles mogelijk is. Vreemde maatsoorten, laaiende harmonica en hypnotiserende gitaren vergezeld van verhalende lyrics vormen samen een betoverende reis. Naast het genre-overstijgende karakter van de nummers en de unieke ‘vintage modern’ sound, staat Heath bekend om hun zeer energieke live shows, die gerust anderhalf uur kunnen duren als ze de kans krijgen. "Dichter bij Woodstock ’69 kunnen we niet meer komen; deze muziek blijft goed tot de hittedood van het zonnestelstel." – 3voor12 Leiden


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!