Uitverkocht: Roxeanne Hazes + Bottles of Love

Uitverkocht: Roxeanne Hazes + Bottles of Love

Zaterdag 5 mei was de voorlopig laatste show van Roxeanne Hazes. "Nu ga ik met zwangerschapsverlof. Maar omdat ik jullie nu al mis, doen we in het najaar nog een exclusief minitourtje!". Één van de vier shows is in So What! De kaartverkoop is per direct van start gegaan. Wees er snel bij want op = echt op!

Roxeanne Hazes brak vorig jaar door met haar Edison-bekroonde debuutalbum In Mijn Bloed.
Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band door het hele land. Haar tours brachten haar onder meer uitverkochte shows in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zwolle, Rotterdam en Den Haag.

Het album In Mijn Bloed werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. Roxeanne Hazes stond op het prestigieuze showcasefestival Noorderslag 2018 en trapte het festivalseizoen af op Paaspop. Na shows op Koningsdag en Bevrijdingsdag is ze begonnen aan haar zwangerschapsverlof, om in het najaar terug te keren met een mini-tour langs Amsterdam, Groningen, Gouda en Utrecht.

In het voorjaar van 2017 werd het album In Mijn Bloed voorafgegaan door single Ik Was Toch Je Meisje. Dat nummer werd gelijk een groot succes met meer dan tweeënhalf miljoen streams en evenzoveel views op de spraakmakende videoclip. Radio 2 DJ Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en op de zender werd Ik Was Toch Je Meisje dan ook Top Song. Titeltrack In Mijn Bloed ontving diezelfde eer. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538, Radio 2 België en MTV zijn de singles veelvuldig te horen en te zien.

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide Dochter Dre als mens en artiest. Drie jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.

Bottles of Love
Het debuutalbum van Bottles Of Love, Hush, werd lovend ontvangen en kwam binnen op 35 in de Nederlandse Album top 100. De release, met 9 ijzersterke popsongs, zorgde voor een drukke festivalzomer voor de hyperpopband rondom frontman Willem Jonker. In 2018 zette Bottles Of Love weer vele Vaderlandse podia en festivals op zn kop (o.a. tijdens Popronde) en in 2019 komt de band met nieuw materiaal!


Informatie

 • Datum:
  vrijdag 30 november
 • Aanvang:
  20:30
 • Deur open:
  20:00
 • Deur dicht:
  00:00

Tickets

 • € 14
  Leden
 • € 16
  Regulier

Laatste kaarten