The Ultimate Beerpong Tournament + Nachtwacht

The Ultimate Beerpong Tournament + Nachtwacht

Het Ultimate Beerpong Tournament wordt een sensationeel Amerikaans sportspektakel. Met juichende supporters, scheidsrechters, een show en live commentaar van Niels Duursma en Thomas de Boer wanen spelers en supporters zich in de Amerikaanse sportwereld. Zeker de finale word een groot spektakel met een pittige verrassing. Gouda heeft nog nooit zon geweldige avond Beerpong gekend.

Dit populaire Amerikaanse spel is al jaren geleden overgewaaid naar Europa en ook hier mateloos populair geworden. Geen feestje is compleet zonder een potje Beerpong. Ook wij bij So What! vinden het leuk af een potje Beerpong klaar te zetten; maar we snakken naar meer, wij snakken naar competitie! Welke Gouwenaar is het best? Welk Duo verheft zich tot het niveau van kampioen? Wie gaat er met de titel Beerpong Champion en de felbegeerde beker naar huis? 16 teams krijgen de kans zich te bewijzen in de Arena. Ben jij een van deze dappere krijgers? Ben jij klaar voor de uitdaging? Koop nu je teamticket en neem je supporters mee! Er is ruimte voor 16 teams, dus wees er snel bij.

Teams die zich inschrijven vóór 8 januari worden uitgenodigd voor een photoshoot en krijgen hun eigen teamposter.

Het toernooi begint om 23:00, teams dienen op tijd aanwezig te zijn.

Een teamticket is geldig voor 2 personen en geeft je toegang tot de Nachtwacht aansluitend op het toernooi. Inbegrepen in een teamticket zit het bier dat gebruikt wordt tijdens het spelen van de Ultimate Beerpong Tournament spellen. Het toernooi wordt gespeeld op basis van knock-out; ongeacht spelen teams minimaal 2 spellen.

Na het kopen van je teamticket neemt So What! contact met je op voor de naam van je teamgenoot, jullie teamnaam en de mogelijkheden tot het maken van een teamfoto.


Informatie

 • Datum:
  zaterdag 13 januari
 • Aanvang:
  22:30
 • Deur open:
  22:30
 • Deur dicht:
  00:00

Tickets

 • € 10
  Beerpong Ticket
 • € 2
  Niet leden

Bestellen