Drunken Dolly + Blink-0182

Drunken Dolly + Blink-0182

Hard werken en hard zuipen! Dat kunnen deze mannen uit wereldhavenstad Rotterdam als geen ander. Met (ex-)leden van The Apers en The Bat Bites in de gelederen viert Drunken Dolly al jaren feest op de Nederlandse podia. Logisch dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 de aftershow van de Dropkick Murphys in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live) verzorgden.

Om eindelijk hun live-reputatie ten gehoren te brengen, dook Drunken Dolly met producer Simon Speechless Baken de studio in om hun debuutplaat, Alcoholic Rhapsody, op te nemen.

In 45 minuten bezingt Drunken Dolly de roes en de kater, de liefde en de eenzaamheid, het leven en de dood, over een partijtje stevige poppunk met dorstig makende banjo- en mandolinepartijen. Denk aan bands als NoFX, Rancid, Dropkick Murphys en Flogging Molly.

Vanaf 9 september is het door Nick Zampiello (die eerder o.a. Dropkick Murphys
Meanest of Times masterde) gemasterde resultaat verkrijgbaar op LP, CD en als
download. Alcoholic Rhapsody is een geweldige plaat om thuis bij in te drinken, maar live komt Drunken Dolly ultiem tot zijn recht!

Om de avond extra feestelijk te beginnen, zal het lokale Oskoed Slotters een waar cover-spektakel neerzetten. Oskoed Slotters zal vanavond als 'Blink-0182' op het podium te bewonderen zijn. Blink-0182 speelt Dude Ranch! Dit wil je niet missen!


Informatie

 • Datum:
  vrijdag 15 september
 • Aanvang:
  21:30
 • Deur open:
  21:00
 • Deur dicht:
  00:00

Tickets

 • € 6
  Leden
 • € 8
  Niet leden

Bestellen