Fleurie + Ruelle

Fleurie + Ruelle

-- Fleurie
Met haar etherische stem en intieme teksten maakt Fleurie muziek die zowel buitenaards klinkt als doordrenkt met rauwe emotie. De in Nashville gevestigde singer / songwriter, ook bekend als Lauren Strahm, debuteerde als Fleurie met de Fear & Fable EP van 2013 en de afgelopen jaren is haar intense popmuziek te herkennen in een aantal films en tv-shows. Strahm, geboren in een buitenwijk van Detroit, ontdekte voor het eerst haar liefde voor muziek door als kind in de kerk te zingen en klassieke piano te studeren, en in haar tienerjaren begon ze haar eigen materiaal te schrijven en op te nemen. Ze bracht onlangs haar magnetische vocale aanwezigheid naar nummers als "Hurts Like Hell" - een release uit 2016 die meer dan 11 miljoen streams op Spotify heeft verzameld - en zal later dit jaar haar volledige debuut, Portals, uitbrengen.

-- Ruelle
“Met songwriting in Nashville gedurende de afgelopen zeven jaar heb ik kunnen experimenteren met meerdere genres van muziek, en uiteindelijk vond ik mezelf aangetrokken tot meer filmproductie.

Als kind ontdekte ik via Broadway een hele nieuwe muziekwereld. Ik begon mezelf op piano te leren hoe je nummers van shows als Phantom of the Opera and Cats moest spelen (hoewel ik de shows pas te zien kreeg tot ik een volwassene was). We hadden de soundtracks en ik werd verliefd op de muziek. Ik denk dat ik me altijd aangetrokken voel tot muziek met een klein drama. Ik ben altijd ontroerd door muziek met echte snaren en grote orkestrale elementen. De manier waarop de dynamiek zou stijgen en dalen, het was iets waar ik niet van weg kon. Het verbaast me niet dat ik jaren later teruggekeerd naar dezelfde geluiden die me aanvankelijk als kind inspireerden. Het voelt alsof ik terugga naar wat me in het begin naar muziek trok."

Het duurde niet lang voordat haar beklijvende liedjes hun weg vonden naar meerdere tv-shows en filmtrailers, en in 2019 werd RUELLE door Billboard en # 2 uitgeroepen tot 'Top Synced Artist of 2018' in 2019. Haar liedjes zijn te horen op shows als Gotham, Grey's Anatomy, 13 Reasons Why, Empires, The Walking Dead, Pretty Little Liars, Riverdale, Shadowhunters en Dancing with the Stars - om er maar een paar te noemen. Ze heeft ook liedjes beland in promo's voor de zomer van 2016 Olympische Spelen, de eindejaarscampagne van Google en verschillende speelfilmtrailers, waaronder Free State of Jones, Bad Moms en Bijblijven met de Joneses.

VIP Ticket includes:

 • Pre-show Meet & Greet with Fleurie & Ruelle
 • VIP Lanyard
 • Signed Tour Poster
 • Tour T-Shirt

LET OP: VIP tickets zijn EXCLUSIEF entree. Deze moet er apart bij gekocht worden.


Informatie

 • Datum:
  vrijdag 10 april
 • Aanvang:
  21:30
 • Deur open:
  21:00
 • Deur dicht:
  00:00

Tickets

 • € 12
  Leden
 • € 14
  Regular Ticket
 • € 41
  VIP Ticket

Bestellen