Hallo Venray

Hallo Venray

De ervaren rockers van Hallo Venray keren terug naar So What! Zes keer eerder speelden ze bij ons en altijd was het groots, dus dit beloofd wat!

Hallo Venray is inmiddels weer enigszins hersteld van hun dertigjarig bestaan in 2017 en zal bij ons vooral nieuwe nummers uitproberen. Maar ook de oude bekende hits komen vast langs. Kom dus langs voor een sneak preview van nieuwe nummers van deze Haagse Rockers.

Het laatste album 'Where Is The Funky Party?' dateert van 2017 album en Plato Mania schreef er dit over (door recensent: Jurgen Vreugdenhil):

Dertig jaar, zolang genieten we nu al van Hallo Venray. Een carrière waarin klassiekers werden opgeleverd, de band ooit op sterven na dood was, en de laatste jaren een artistieke wederopstanding gemaakt wordt die er wezen mag. Voorman Henk Koorn blijft een intrigerend figuur, die wars van alle trends zijn eigen plan blijft trekken. Voor het jubileum trakteerde de band zichzelf op een tripje naar Frankrijk, om daar met producer JB Meijers dit, opnieuw, zeer eigenzinnige album te maken. Zowel hoes als opener Funky Party laten horen dat het feestje wel van een dreigende, altijd boeiende, maar niet perse vrolijke sfeer is. Blood grijpt terug op het stampende energieke gitaargeluid waar Hallo Venray ooit de vaderlandse rockscene mee wakker schudde. Daarna komt er zowaar een flinke portie psychedelica de hoek omzeilen, waarbij de teksten niet zelden druipen van het cynisme. Opnieuw weet Hallo Venray te verrassen, al is het alleen maar met het feit dat dertig jaar in de bizznizz niet wil zeggen dat je niet meer meetelt. Integendeel, zelfs.


Informatie

 • Datum:
  vrijdag 6 maart
 • Aanvang:
  21:30
 • Deur open:
  21:00
 • Deur dicht:
  00:00

Tickets

 • € 8
  Leden
 • € 10
  Regulier

Bestellen